Usluge koje pružamo

DIZAJN VOZILA / TRANSPORTNIH SREDSTAVA

Absolute Design ima veliko profesionalno iskustvo u razvoju raznih vrsta vozila; od električnih bicikala i tricikala do električnih automobila i drugih vrsta vozila koja se kreću na kopnu i na vodi. Tvrtka je u stanju, zajedno sa svojim partnerima, podržati razvoj bilo kojeg projekta ovisno o potrebama klijenta, može pokriti cijeli proces realizacije jednog vozila bilo koje vrste i može pružiti svojim klijentima izradu potpuno funkcionalnih prototipova.

PRODUKT DIZAJN

Absolute Design također ima iskustva u razvoju raznih industrijskih proizvoda, od jednostavnih proizvoda poput ambalaže i sportske opreme do složenijih proizvoda poput high-tech robota. Glavni fokus tvrtke, u razvoju jednog proizvoda, je pružiti svojim klijentima dizajn koji će dobro služiti svojoj svrsi bez obzira na složenost proizvoda, napraviti ga prepoznatljivim te uključiti klijenta što je više moguće u taj proces.

TIJEK RADA

Tijek rada u svim projektnim područjima sastoji se od istraživanja, skiciranja, dizajna eksterijera i interijera, inženjerskog projektiranja, računalnog modeliranja, prezentacija, animacija i izradi 1:1 funkcionalnih prototipova.